IMG 8604 4kOnderstaand een kleine greep uit het soort interieuradviezen die ik geef. Als je andere/specifieke vragen hebt, kun je natuurlijk ook bij mij terecht. Naar aanleiding van de wensen maak ik een offerte op maat.

KLEURADVIES AAN HUIS

In een kort tijdsbestek (bezoek duurt vaak ca. 1,5 uur) geef ik een passend kleuradvies en tips voor een vertrek/ruimte. Ik kom bij je thuis om de ruimte te bekijken en de wensen te bespreken. Ik neem kleurstalen mee, zodat we meteen de kleuren kunnen uitkiezen voor de desbetreffende ruimte. Naar aanleiding van het bezoek krijg je een kort en bondig schriftelijk advies inclusief kleurcodes.


COMPLEET INTERIEURADVIES
Voor een compleet interieuradvies kom ik eerst bij je langs op locatie. De wensen voor het interieur worden dan besproken en ik meet de desbetreffende ruimtes op. Na het orientatiebezoek ga ik voor je aan de slag! Met behulp van een moodboard wordt de gewenste sfeer voor het interieur aan je voorgelegd. Je ontvangt een voorstel m.b.t. kleuren, raam-, vloer- en wandbekleding. Stalen van de desbetreffende bekleding neem ik mee.Tijdens dit overleg kun je als klant nog eventuele wijzigingen aangeven. Vervolgens wordt het interieuradvies verderuitgewerkt. . Wanneer het interieuradvies geheel naar wens is krijg je van mij een ingebonden brochure. In de brochure is onder andere het volgende terug te vinden:


- Moodboard van de gewenste sfeer

- Uitgewerkte plattegrond met interieurindeling/meubelopstelling
- Kleurnummers voor plafond, wanden en kozijnen
- Advies bekleding voor wanden, ramen en vloer
- Aankoopadvies van meubels, decoratie, verlichting


Door de uitgebreide informatie kan het interieurplan zelf goed gerealiseerd worden. Ook is uitbesteden aan PRACHT natuurlijk mogelijk.INTERIEURADVIES AAN HUIS
Heb je vragen over de indeling van de woning, de opstelling van de meubels, een kleur op de wand of iets anders waar je alleen niet uitkomt? En kun je wel wat tips en advies gebruiken? Ook voor kleine vragen kom ik graag langs om dit te bespreken. Om direct aan de slag te kunnen, neem ik meteen een kleurenkaart en andere materiaalstalen mee. Ook kan ik vaak al meteen een verandering brengen door meubels, verlichting en/of accessoires te verplaatsen.


REALISATIE INTERIEURADVIES

Wil je graag dat PRACHT het interieurplan realiseert, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. PRACHT werkt samen met diverse bedrijven om de realisatie mogelijk te maken.

Mocht je vragen hebben over de inhoud van de genoemde adviezen, neem dan gerust contact op!